POLIKLINIKA ASTER +385 91 2323 770 POLIKLINIKA ASTER info@poliklinikaaster.hr
POLIKLINIKA ASTER
GP FAST Diodni Laser je inovativni laserski uređaj koji predstavlja kompletno rješenje za uklanjanje neželjenih dlaka. Ovu prednost daje mu postojanje 2 aplikatora:

1) 808 nm valne duljine
2) 760 nm valne duljine

Diodni laser radi na 808 nm valne duljine. Veća valna duljina omogućuje dublje prodiranje u kožu, izbjegavajući melanin u koži epidermisa i stoga cilja direktno folikulu. Duže valne duljine pomažu izbjeći oštećenje kože i pigmentacijske promjene koje se mogu dogoditi s kraćom valnom duljinom. Diodni laser radi odlično na svim fototipovima kože i odličan je za tamnu, jaču dlaku.

Alexandrite radi na 760 nm valne duljine, kraćom valnom duljinom od diodnog lasera, te se učinkovito koristi za laserske tretmane uklanjanja dlaka na svim fototipovima kože, a posebno je pogodan za tamniju kožu, te svjetliju i tanju dlaku.

GP FAST DIODE laser je laser koji je postavio nove standarde uklanjanja dlačica bez boli i to u tzv. IN MOTION načinu rada koji donosi čitav niz prednosti:
  • Potpuna odsutnost boli na 95% tijela podrazumijeva da se radom u pokretu radi više prijelaza po tretiranom području s nižom temperaturom u odnosu na konvencionalne lasere. S više prijelaza po tretiranom području postiže se isporuka jednake ili više temperature na puno ugodniji način
  • Trajanje tretmana je skraćeno upravo iz razloga što se koristi IN MOTION način rada, te je sam tretman iznimno brz, učinkovit i bezbolan na svim područjima tretmana
  • Jednostavnost izvođenja tretmana povećava sigurnost tretmana. Nema potrebe za ocrtavanjem tretiranog i ne tretiranog područja, nema straha od prevelikog broja prelazaka laserom preko istog područja
  • Bez gela - izvođenje laserske epilacije bez korištenja gela omogućuje operateru da odmah primijeti reakciju kože
NARUČITE SE ILI POŠALJITE UPIT
Želite se naručiti ili imate pitanje vezano uz zahvat? Samo popunite kontaktni obrazac. Naši liječnici će vam se javiti u najkraćem mogućem roku.